Omdat er afgelopen vrijdag 16 februari 2 afberichten waren werden er 2 partijen gespeeld. Jan Groot moest het met wit opnemen tegen André Slagter. In het middenspel kwam André een schijf voor te staan en dat kwam Jan niet meer te boven hoewel André het nog wel precies uit moest spelen. Ab Asma mocht tegen Kees Steltenpool in het strijdperk treden en het werd een strijd. Nadat Kees door een fout een schijf achterkwam speelde hij de partij positioneel zo sterk verder dat Ab in grote problemen kwam. Uiteindelijk wist de laatste het op 1 tempo nog net remise te maken.

Omdat het voortbestaan van onze club nu we nog maar 7 leden hebben ernstig bedreigd wordt zijn wij met spoed op zoek naar nieuwe leden. Bent u bezoeker van deze website en hebt u belangstelling om te gaan dammen. Kom snel een keer langs op vrijdag vanaf 19.45 uur in Dorphuis Centrum, Sportlaan 1 te Andijk of bel met de secretaris Ab Asma, 0228592094. Huisdammers zijn ook van harte welkom.

Voor de jeugd

DamMentor